12:30 AM – Ziarah dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada Anak-Anak Yatim Nur Kasih di Bota Kanan.

 

01:30 AM – Ziarah dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada pesakit terlantar di Kota Pagar.

 

02:30 AM – Ziarah dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada pesakit kronik di Kg. Merua.

 

03:20 AM – Ziarah dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada seorang pemuda yang kemalangan motosikal di Kg. Bukit Chupak.

 

03:30 AM – Ziarah dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada Orang Kurang Upaya (OKU) di Kg. Selboh.

 

04:15 AM – Ziarh dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada Warga Emas di Tanjung Ara.

 

04:45 AM – Ziarah dan Menyampaikan Sumbangan Bersama Pemuda UMNO Bahagian Parit dengan Kerjasama Yayasan Bina Upaya (YBU) dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Parit kepada Anak-Anak Yatim Bait Al-Amin, Parit.

 

10:00 AM – Menghadiri Majlis Penutupan Kasih Ramadhan Mahasiswa-Mahasiswi Universiti Teknologi Petronas (UTP) bertempat di Kg. Melayu Bali, Tronoh.

 

12:30 PM – Menghadiri Majlis Khatam Al-Quran Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Parit bertempat di Masjid Kg. Teluk Bakong.

 

06:45 PM – Menghadiri Majlis Gotong-Royong Sempena Majlis Berbuka Puasa Anjuran Persatuan Pengakap Kelana Perak Tengah di Kedai Ibrahim Simpang Empat, Bota Kanan.

 

07:15 PM – Menghadiri Majlis Tahlil dan Jamuan Berbuka Puasa di Surau Kg, Baru, Bota.


 


There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).