10:00 AM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Persidangan Agung UMNO Cawangan Kg Bukit chupak Di Perkarangan Rumah Yb Khairuddin Adun Belanja,Parit.

11:25 AM – Ramah Mesra Dan Gotong Royong Di Tanah Wakaf Tok Perdana Kubang Chandong Bersama Penduduk kampung Kubang Chandung,Bota.

02:30 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat UMNO Tahunan Cawangan Kg Batu 25 Di Dewan Orang Ramai Kg Batu 25,Bota

02:50 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat UMNO Tahunan Cawangan Kg Selat Jalan Tronoh Di Perkarangan Kediaman Puan Jamilah Bt Hashim Di Bota Kanan,Bota.

03:10 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat UMNO Tahunan Cawangan Kg Baru Bota Di Dewan Orang Ramai Kg Baru Bota Kanan,Bota.

03:30 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat Agung UMNO Tahunan Cawangan Kg Pulau Pisang Di Dewan Orang Ramai Kg Pulau Pisang,Bota.

03:50 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat Agung UMNO Tahunan Cawangan Kg Tanjung Aur Di Dewan Orang Ramai Kg Tanjung Aur,Bota.

04:45 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat Agung UMNO Tahunan Cawangan Kg Titi Gantung Di Perkarangan Rumah Sdr Jumaidi Di Didi Gantung,Bota.

05:25 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat Agung UMNO Tahunan Cawangan Kg Parit 8 Di Perkarangan Surau Kg Parit 8,Parit

05:50 PM – Ramah Mesra Dan Menyampaikan Ucapan Di Mesyuarat Agung UMNO Tahunan Cawangan Kg Batu 30 Titi Gantung Di Dewan Orang Ramai Kg Batu 30 Titi Gantung,Bota.